NIEUWS

6 augustus 2012

MKB zoekt 250.000 nieuwe medewerkers.

29 juli 2012

Ik stoot met mijn treinreis gemiddeld 75% minder CO2 uit ten opzichte van de auto. www.ns.nl/reisplanner

23 juli 2012

ZZP-ers nemen plaats in van (te) dure adviesbureaus - Stichting ZZP Nederland - Zelfstandigen zonder Personeel ZZP neemt plaats in van adviesbureau

14 maart 2012

Accountants gaan niet alleen kijken naar financiële prestaties van een onderneming maar ook naar risico management, data privacy, duurzaamheid en security

lees meer

12 februari 2012

Fern Bedrijfsadvies bied een nieuwe dienst aan in de vorm van een webbased bedrijfsdocumentatiesysteem.

lees meer

BEDRIJFSDOCUMENTATIE

Een slimme oplossing

Een Bedrijfsdocumentatiesysteem is een slimme oplossing voor het databeheer in uw organisatie. Met data wordt hier bedoeld: alle gegevens die voor uw bedrijf van belang zijn. Van personeelsdossier tot advertentietekst, van procedures en regelingen tot foto's, film- en geluidsbestanden: alles is in bedrijfsdocumentatiesysteem eenvoudig vindbaar en toegankelijk.

Veilig en gecontroleerd

Uw bedrijfsdocumentatie is dankzij veilig en gecontroleerd beschikbaar. De software werkt in een afgeschermde internet omgeving. Vanaf iedere denkbare locatie heeft u dag en nacht toegang tot alle actuele bedrijfsinformatie. Dit maakt uw organisatie beter bestand tegen calamiteiten. Gegevens blijven immers gegarandeerd intact en het bespaart kosten (verkorte zoektijd!) en ruimte (web based, dus geen eigen server nodig).

Webbased

Verschillende mensen kunnen werken binnen één document. Iedere gebruiker heeft via een eigen webpagina (portal) toegang tot het systeem. De hoofdgebruiker (management) kent rechten toe aan de individuele gebruikers. Die rechten zijn doorgaans functieafhankelijk.

Voor het duurzaam vastleggen, registreren, delen en efficiënt beheren van bedrijfsgegevens is het documentatiesysteem het ideale middel. Meer weten? neem direct contact op.

Een bedrijfsdocumentatie systeem is ook beschikbaar op de iPad, iPhone en Android. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor registratie en uitwisseling van gegevens met medewerkers die zich buiten het bedrijf bevinden zoals monteurs, verkoopmedewerkers, vertegenwoordigers, controleurs, enz.

Helpt uw onderneming bij het slaan van een brug tussen strategie, beleid en uitvoering

twitter Volg ons ook op Twitter yolanda.stuijt@fernbedrijfsadvies.nl t. 06-1074 37 23 Amsterdam - Zwolle
logo fern
foto klein