NIEUWS

6 augustus 2012

MKB zoekt 250.000 nieuwe medewerkers.

29 juli 2012

Ik stoot met mijn treinreis gemiddeld 75% minder CO2 uit ten opzichte van de auto. www.ns.nl/reisplanner

23 juli 2012

ZZP-ers nemen plaats in van (te) dure adviesbureaus - Stichting ZZP Nederland - Zelfstandigen zonder Personeel ZZP neemt plaats in van adviesbureau

14 maart 2012

Accountants gaan niet alleen kijken naar financiële prestaties van een onderneming maar ook naar risico management, data privacy, duurzaamheid en security

lees meer

12 februari 2012

Fern Bedrijfsadvies bied een nieuwe dienst aan in de vorm van een webbased bedrijfsdocumentatiesysteem.

lees meer

BEDRIJFSBEHEERSING

In control

Grote kans dat in control zijn ook bij uw bedrijf hoog op de agenda staat. Dat kan gaan om de beheersing van een proces, van een afdeling of een project. Fern Bedrijfsadvies speelt op alle vlakken van operational audit een onmisbare rol. Internal auditing biedt uw management zekerheid over de mate waarin de bedrijfsdoelstellingen worden bereikt.

Fern Bedrijfsadvies heeft met Yolanda Stuijt een gecertificeerd Operational Auditor in huis. Zij heeft ruime werkervaring op het gebied van besturen, beheersen, inrichten en toetsen van organisaties - zowel profit als not for profit.

Yolanda Stuijt ziet het als haar taak om verbetervoorstellen zodanig te rapporteren, dat de mate van self assurance in uw onderneming wordt geoptimaliseerd. Doel is dat het management zelf de verantwoordelijkheid voor het functioneren van haar entiteit oppakt. Fern Bedrijfsadvies helpt u bij de min of meer continue, onontbeerlijke reflectie op die ontwikkeling.

Meer weten over de audit-expertise van Yolanda Stuijt? Klik dan hier.

Of bel meteen voor een afspraak!

Helpt uw onderneming bij het slaan van een brug tussen strategie, beleid en uitvoering

twitter Volg ons ook op Twitter yolanda.stuijt@fernbedrijfsadvies.nl t. 06-1074 37 23 Amsterdam - Zwolle
logo fern
foto klein